Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

W tym temacie każdy kto czegoś nie wiem będzie zadawał jakieś pytania natomiast druga osoba będzie starała ci pomóc

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Arcymistrz
Opublikowano

Ile zajmuję tera ? I ile będzie się ściągała z prędkością 700-800kb/s.

Pobierając 16 Gb. Po wypakowaniu 25gb

Obliczając to będzie z 5h

Opublikowano

@up Ja mam internet taki sam i jak nie używam internetu i żadnych programów to ściągnąłem w 2h 44min dokładnie.

Tera zajmuje max 24gb.

Kappa.

Opublikowano

U mnie TERA waży 27,3GB i z prędkością po ~700kb/s to było kilka godzin, jak włączyłem o 22 pobieranie i wstałem o 5 to już było, patch to kwestia kilku minut :>

Opublikowano

Wpienia mnie ten patch progess ... już dwa razy mi się od nowa sprawdza .... Raz mi bateria w laptopie siadła czego wcześniej nie zauważyłem, bo nie było mnie przy nim, a drugi raz zmieniłem p2p sharing na off i mi się zacięło -,-

Opublikowano

Zawsze jak stopowałem to mogłem wznowić a robiłem tak chyba z 10 razy. Ten patch progress to chyba sprawdzenie spójności patcha, ile się ściągło itp.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja bym ci radził na tym na którym gra mniej ludzi, przynajmniej w kolejkach nie bedziesz musiał czekać :x Ja osobiście gram na Balderze i jest całkiem przyjemnie :>

Opublikowano

niedawno przeszła na F2P, więc wszystko jest za darmo, można wykupić konto premium, ale nie robi to jakichś wielkich różnic :)

Opublikowano

Mam pytanko, mam 11lvl i nudzi mnie expienie na tej pierwszej mapce a chciałbym się teleportować do innej miejscówki na mapie (miasta) ale nie mogę wgl, może trzeba zrobić jakiegoś questa czy cuś ;x

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Rób questy, na samym grindzie jeszcze bardziej się znudzisz. Zbieraj wszystkie poboczne i zawsze będziesz miał coś do roboty ;)

Opublikowano

Ludzie jeżeli pobieracie tere to możecie wyłączyć i potem pobierze wam się od tego momentu gdzie przerwano. Niestety z patchem tak nie jest, ja ściągałem 3 razy dlatego lepiej nie wyłączać ;)

Kappa.

Opublikowano

Dopiero ściągam przez oficjalny launcher. Jak pobiorę to co mam robić? Jaką postać wybrać? Gdzie iść? Gra jest po Polsku?

Opublikowano

Graj taką profesją w jakiej najlepiej się czujesz : >

Gra posiada Quest Marker, klikasz L, wybierasz misje, klikasz na niebieski odnośnik i na minimapie ci zaznacza gdzie masz iść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...